Livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 150 lei

Despre noi

Bine ai venit in magazinul BIANCA’S ART.

Intra si vei gasi acel moment de culoare de care toti avem nevoie zilnic.

Alege o bijuterie si fii sigura ca vei fi «speciala» in momentul in care o porti deoarece fiecare produs din acest magazin este unicat sau creat intr-o serie mica.
Nepretuita este de multe ori acea bijuterie care ne duce cu gandul undeva sau la cineva drag. Culoarea si scanteia de lumina le cautam in fiecare moment al zilei, deci poarta cu incredere bijuteria aleasa, rolul ei este tocmai acesta. Atunci cand vrei sa stralucesti, o bijuterie handmade poate sa puna in valoare tocmai aura ta personala.

Sa fim speciali este dorinta fiecaruia, iar o bijuterie pe care o purtam sau o oferim cuiva drag ne face sa fim speciali.
Arata celor din jur ca esti unica si ca stilul tau este unul personal, traim intr-o lume in care trebuie sa ne luptam cu riscul de a deveni parte a unui ocean de uniformitate.  

Revino in vizita la noi si vei fi surprinsa sau surprins de noile modele pe care le vei gasi. 
Toate materialele din care sunt realizate produsele: margele, pietre semipretioase, cristale din sticla, perle Mallorca, perle de cultura, metal obisnuit sau accesorii placate cu argint/aur , piele, piele intoarsa, snur-uri etc, sunt alese cu gandul la frumos.   

Bianca's Art © 2019
⋅ powered by Intelirom